Curcan cu gorgonzola si coacaze

Ingredientele necesare prepararii curcanului cu gorgonzola si coacaze:

  • 1 kg piept de curcan
  • 500 g smantana
  • 100 g gorgonzola
  • 2 linguri de ulei
  • 150 g coacaze
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • piper.

Modul de preparare al curcanului cu gorgonzola si coacaze:

Pieptul de curcan se taie in felii de aproximativ 1 cm grosime, se condimenteaza cu sare si piper, se trec prin amidon, apoi se rumenesc in putin ulei incins.

Separat se face sosul din gorgonzola, smantana si coacazele. Se pun pe foc si se lasa sa dea in clocot, amestecand usor. Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa, pentru ca sosul sa fie mai usor.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru curcan cu gorgonzola si coacaze, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti1 oC
  • Cluj-Napoca3 oC
  • Timisoara4 oC
  • Constanta4 oC
  • Iasi1 oC
  • Oradea4 oC
  • Brasov0 oC
  • Galati2 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.02.2018

  • 1 USD3.7828 Lei
  • 100 HUF1.4934 Lei
  • 1 GBP5.2734 Lei
  • 1 CHF4.0372 Lei
  • 1 EUR4.6606 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook