Cartofi taranesti cu sunca afumata

Ingrediente pentru cartofi taranesti cu sunca afumata:

  • 1 kg de cartofi rosii
  • 250 g sunca afumata
  • 1 ceapa mare
  • 9 linguri de ulei
  • 1 lingurita rasa piper
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita sare
  • patrunjel
  • iaurt
  • apa

Mod de preparare cartofi taranesti cu sunca afumata

Se curata cartofii si se taie cubulete marisoare sau rondele, dupa preferinta. Puneti cartofii la fiert, in apa cu sare si o lingura de ulei. Pana fierb cartofii curatati o ceapa si taiati-o fideluta. La fel procedati si cu sunca afumata.

Intr-o tigaie se incinge uleiul ramas si se caleste  sunca afumata, pe urma o scoatem si punem la calit ceapa.

Cartofii fierti  ii amestecam cu ceapa, sunca afumata, sare, piper, boia. Amestecam usor ca sa nu se zobeasca, ii punem in tava intr-un singur strat si ii lasam sa se rumeneasca 10-15 minute  la cuptor. Se verifica de sare si se servesc decorati cu patrunjel sau iaurt.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru cartofi taranesti cu sunca afumata, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook