Icre de post

Ingrediente

  • 350 g fasole boabe
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • zeama de lamâie
  • sare

Mod de preparare pentru icrele de post

Fasolea se spala, se fierbe în trei ape si se scurge.
Fasolea fiarta se paseaza, apoi cu un mixer se amesteca si se pune uleiul, putin câte putin pâna devinde o pasta. Se condimenteaza sare dupa gust, zeama de lamâie si se mai amesteca cu mixerul înca 5 minute.
La final, ceapa se curata, se toaca marunt si se amesteca cu fasolea, pentru a forma pasta de icre de post.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook