Icre de post

Ingrediente

  • 350 g fasole boabe
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • zeama de lamâie
  • sare

Mod de preparare pentru icrele de post

Fasolea se spala, se fierbe în trei ape si se scurge.
Fasolea fiarta se paseaza, apoi cu un mixer se amesteca si se pune uleiul, putin câte putin pâna devinde o pasta. Se condimenteaza sare dupa gust, zeama de lamâie si se mai amesteca cu mixerul înca 5 minute.
La final, ceapa se curata, se toaca marunt si se amesteca cu fasolea, pentru a forma pasta de icre de post.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.07.2017

  • 1 CHF4.0643 Lei
  • 100 HUF1.4944 Lei
  • 1 USD3.8936 Lei
  • 1 EUR4.5656 Lei
  • 1 GBP5.1158 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook