Mâncare de conopida de post

Ingrediente:

  • o conopida potrivita
  • o ceapa
  • doi morcovi
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • doi catei de usturoi
  • cinci linguri bulion
  • cinci linguri de ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • apa.

Mod de preparare

Se desface conopida în bucatele potrivite si se opareste cu apa clocotita si sare. Când e gata se scoate si se pune într-o strecuratoare.

Ceapa taiata marunt se pune la calit în uleiul încins. Când ceapa devine aurie se pune morcovul taiat rondele. Se lasa cinci minute sa se caleasca si morcovul dupa care adaugam ardeii taiati cubulete. Dupa ce s-au calit si ardeii se pune conopida, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba în continuare la foc mic circa 20 de minute.

La sfârsit se adauga bulionul, usturoiul tocat marunt, mararul si patrunjelul si condimentam cu sare.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti35 oC
  • Cluj-Napoca32 oC
  • Timisoara34 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi33 oC
  • Oradea33 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.08.2017

  • 100 HUF1.5110 Lei
  • 1 EUR4.5883 Lei
  • 1 GBP5.0360 Lei
  • 1 CHF4.0606 Lei
  • 1 USD3.9066 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook