Compot de cirese

Ingrediente:

  • un kg de cirese
  • 150 g zahar
  • un litru apa

Mod de preparare pentru compot de cirese:

Ciresele se spala, se rup coditele si se lasa în apa rece si un praf de sare o jumatate de ora. În cazul în care ciresele au viermi acestia vor iesi la suprafata.

Separat, în borcane se pun ciresele spalate, zaharul si apa. Borcanele se capseaza si se sterilizeaza în baie de abur. Se lasa 20 de minute dupa ce apa începe sa fiarba.

La final se verifica daca capacele sunt strânse bine, întorcând borcanul cu capacul în jos pâna a doua zi, dupa care se pun într-un loc racoros si ferit de lumina.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti19 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi15 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov13 oC
  • Galati18 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.05.2019

  • 1 GBP5.4436 Lei
  • 1 CHF4.2197 Lei
  • 100 HUF1.4625 Lei
  • 1 EUR4.7621 Lei
  • 1 USD4.2658 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook