Compot de cirese

Ingrediente:

  • un kg de cirese
  • 150 g zahar
  • un litru apa

Mod de preparare pentru compot de cirese:

Ciresele se spala, se rup coditele si se lasa în apa rece si un praf de sare o jumatate de ora. În cazul în care ciresele au viermi acestia vor iesi la suprafata.

Separat, în borcane se pun ciresele spalate, zaharul si apa. Borcanele se capseaza si se sterilizeaza în baie de abur. Se lasa 20 de minute dupa ce apa începe sa fiarba.

La final se verifica daca capacele sunt strânse bine, întorcând borcanul cu capacul în jos pâna a doua zi, dupa care se pun într-un loc racoros si ferit de lumina.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti32 oC
  • Cluj-Napoca23 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea20 oC
  • Brasov28 oC
  • Galati31 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 25.06.2018

  • 1 GBP5.3249 Lei
  • 1 EUR4.6686 Lei
  • 1 CHF4.0461 Lei
  • 100 HUF1.4420 Lei
  • 1 USD4.0026 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook