Mancare de prune cu carne de porc

Ingrediente necesare prepararii mancarii de prune cu carne de porc:

  • 1/2 kg carne porc
  • 1 cana prune uscate
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • 1/4 pahar de vin sec
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar orez
  • sare
  • piper

Modul de preparare al mancarii de prune cu carne de porc:

Carnea se taie bucati, se sareaza, se pipereaza si se prajeste cu ceapa taiata marunt.
Prunele se spala, iar apoi li se inlatura samburii. Se fierb inabusite cu vin.
Carnea si prunele se pun intr-o cratita si se amesteca cu lichidul in care au fiert prunele, cu pasta de rosii si faina diluata cu supa limpede sau apa. Se drege cu sare si se fierbe inabusit la foc mic pana este gata. Compozitia se serveste cu orez fiert peste care se toarna sosul in care s-a inabusit carnea.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 22.07.2018

  • 100 HUF1.4298 Lei
  • 1 USD3.9954 Lei
  • 1 GBP5.2019 Lei
  • 1 CHF4.0019 Lei
  • 1 EUR4.6562 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook