Mancare de prune cu carne de porc

Ingrediente necesare prepararii mancarii de prune cu carne de porc:

  • 1/2 kg carne porc
  • 1 cana prune uscate
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • 1/4 pahar de vin sec
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar orez
  • sare
  • piper

Modul de preparare al mancarii de prune cu carne de porc:

Carnea se taie bucati, se sareaza, se pipereaza si se prajeste cu ceapa taiata marunt.
Prunele se spala, iar apoi li se inlatura samburii. Se fierb inabusite cu vin.
Carnea si prunele se pun intr-o cratita si se amesteca cu lichidul in care au fiert prunele, cu pasta de rosii si faina diluata cu supa limpede sau apa. Se drege cu sare si se fierbe inabusit la foc mic pana este gata. Compozitia se serveste cu orez fiert peste care se toarna sosul in care s-a inabusit carnea.

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti9 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov3 oC
  • Galati4 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.01.2018

  • 1 CHF3.9727 Lei
  • 1 USD3.7984 Lei
  • 1 EUR4.6614 Lei
  • 1 GBP5.2814 Lei
  • 100 HUF1.5077 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook