Parjoale ca in Moldova

Ingrediente necesare prepararii parjoalelor:

  • 700 g carne
  • 2 oua
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte

Modul de preparare al parjoalelor:

Carnea se taie in bucatele si se da de doua ori prin masina de tocat. Se pune sarea,piperul si ouale amestecate cu faina si laptele. Se formeaza parjoale, se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se dau la cuptorul incins anterior pana sunt gata.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si felii de rosii. Se orneaza cu marar verde.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru parjoale ca-n Moldova, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook