Parjoale ca in Moldova

Ingrediente necesare prepararii parjoalelor:

  • 700 g carne
  • 2 oua
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte

Modul de preparare al parjoalelor:

Carnea se taie in bucatele si se da de doua ori prin masina de tocat. Se pune sarea,piperul si ouale amestecate cu faina si laptele. Se formeaza parjoale, se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se dau la cuptorul incins anterior pana sunt gata.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si felii de rosii. Se orneaza cu marar verde.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru parjoale ca-n Moldova, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara20 oC
  • Constanta11 oC
  • Iasi14 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov11 oC
  • Galati13 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.04.2019

  • 1 EUR4.7607 Lei
  • 100 HUF1.4879 Lei
  • 1 GBP5.5053 Lei
  • 1 CHF4.1761 Lei
  • 1 USD4.2327 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook