Parjoale ca in Moldova

Ingrediente necesare prepararii parjoalelor:

  • 700 g carne
  • 2 oua
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte

Modul de preparare al parjoalelor:

Carnea se taie in bucatele si se da de doua ori prin masina de tocat. Se pune sarea,piperul si ouale amestecate cu faina si laptele. Se formeaza parjoale, se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se dau la cuptorul incins anterior pana sunt gata.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si felii de rosii. Se orneaza cu marar verde.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru parjoale ca-n Moldova, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook