Parjoale ca in Moldova

Ingrediente necesare prepararii parjoalelor:

  • 700 g carne
  • 2 oua
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte

Modul de preparare al parjoalelor:

Carnea se taie in bucatele si se da de doua ori prin masina de tocat. Se pune sarea,piperul si ouale amestecate cu faina si laptele. Se formeaza parjoale, se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se dau la cuptorul incins anterior pana sunt gata.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si felii de rosii. Se orneaza cu marar verde.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru parjoale ca-n Moldova, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti19 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi15 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov13 oC
  • Galati18 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 22.08.2019

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook