Parjoale ca in Moldova

Ingrediente necesare prepararii parjoalelor:

  • 700 g carne
  • 2 oua
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte

Modul de preparare al parjoalelor:

Carnea se taie in bucatele si se da de doua ori prin masina de tocat. Se pune sarea,piperul si ouale amestecate cu faina si laptele. Se formeaza parjoale, se trec prin faina si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se dau la cuptorul incins anterior pana sunt gata.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si felii de rosii. Se orneaza cu marar verde.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru parjoale ca-n Moldova, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.11.2018

  • 100 HUF1.4438 Lei
  • 1 GBP5.3479 Lei
  • 1 EUR4.6599 Lei
  • 1 USD4.1469 Lei
  • 1 CHF4.1011 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook