Miel cu ciuperci

750 g carne,

400 g ciuperci,

1 lingurã unt sau unturã,

1 ceapã micã,

1 cana apa,

2 linguri smântânã,

1 linguritã fãinã,

piper,

sare.

Se prãjesc în aceeasi cratitã, cu o lingurã de unt sau de unturã, carne, o ceapãtãiatã mãrunt si ciupercile spãlate si tãiate felii subtiri.Se adaugã sare. Când începe totul sã

se rumeneascã, se toarnã  apa si se lasã sã scadã. Dacã mâncarea este prea

scãzutã, se mai adaugã putinã apã. Cu un sfert de orã înainte de a servi,

se amestecã smântâna cu fãina si piperul, se toarnã peste mâncare si se lasã sã dea 2—3

clocote.

Se poate pregãti aceeasi mâncare fierbând separat ciupercile tãiate felii. Se pun în mîncare

odatã cu smântâna si se lasã sã dea împreunã câteva clocote.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook