Miel cu ciuperci

750 g carne,

400 g ciuperci,

1 lingurã unt sau unturã,

1 ceapã micã,

1 cana apa,

2 linguri smântânã,

1 linguritã fãinã,

piper,

sare.

Se prãjesc în aceeasi cratitã, cu o lingurã de unt sau de unturã, carne, o ceapãtãiatã mãrunt si ciupercile spãlate si tãiate felii subtiri.Se adaugã sare. Când începe totul sã

se rumeneascã, se toarnã  apa si se lasã sã scadã. Dacã mâncarea este prea

scãzutã, se mai adaugã putinã apã. Cu un sfert de orã înainte de a servi,

se amestecã smântâna cu fãina si piperul, se toarnã peste mâncare si se lasã sã dea 2—3

clocote.

Se poate pregãti aceeasi mâncare fierbând separat ciupercile tãiate felii. Se pun în mîncare

odatã cu smântâna si se lasã sã dea împreunã câteva clocote.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 29.06.2017

  • 1 EUR4.5563 Lei
  • 100 HUF1.4700 Lei
  • 1 GBP5.1443 Lei
  • 1 CHF4.1753 Lei
  • 1 USD4.0114 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook