Musaca cu piept de pui

Ingredientele necesare pentru prepararea unei musaca de piept de pui:

  • 700 g de piept de pui tocat
  • 10 cartofi mari
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 5 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura bulion
  • 50 g unt
  • marar
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • apa

Modul de preparare pentru musacaua de piept de pui:

Curatam cartofii, ii spalam ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu apa si sare. Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o tocam marunt si morcovul il dam prin razatoare. Intr-o tigaie punem uleiul, il lasam sa se incinga si adaugam pieptul de pui tocat. Il lasam cateva minute sa se caleasca peste care adaugam ceapa si morcovul. Cand acestea aproape s-au calit adaugam o cescuta de apa, o potrivim cu sare si o lasam in continuare sa fiarba inabusit pana scade apa si s-au patruns toate. Dupa care il lasi la racit.

Intre timp, scurgi apa de la cartofi, ii mixezi ca la piure, adaugi unt, doua oua si sare. Peste compozitia de pui adaugam doua oua batute bine si o lingura de bulion, marar, patrunjel si sare. Tava o ungem cu unt si punem un strat de piure, il nivelam bine, asezi iar un strat de carne si tot asa, iar la final, un strat de piure. Oul ramas se bate impreuna cu smantana si se pune peste musaca, apoi o dam la cuptor.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru musacaua cu piept de pui, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 15.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook