Muschi de porc la tigaie

Ingrediente necesare pentru prepararea muschiului de porc la tigaie:

  • 500g muschiulet de porc 
  • 2 bucati de catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • un cubulet de unt
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare si piper

Mod de preparare al muschiuletului de porc la tigaie:

Muschiuletul il taiem felii, nu prea subtiri.
Presaram piper, boia dulce si frunzulite de cimbru proaspat.
Incalzim uleiul de masline impreuna cu untul si cand incepe sa sfaraie adaugam catelul de usturoi zdrobit usor si-l lasam pana incepa sa-si schimbe culoarea.
Prajim muschiuletul la foc mediu in jur de 7- 8 minute. Inainte de a stinge focul, saram bine carnea pe ambele parti. 
Servim alaturi de garnitura preferata sau o salata mixta.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de muschiulet de porc la tigaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook