Muschi de porc la tigaie

Ingrediente necesare pentru prepararea muschiului de porc la tigaie:

  • 500g muschiulet de porc 
  • 2 bucati de catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • un cubulet de unt
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare si piper

Mod de preparare al muschiuletului de porc la tigaie:

Muschiuletul il taiem felii, nu prea subtiri.
Presaram piper, boia dulce si frunzulite de cimbru proaspat.
Incalzim uleiul de masline impreuna cu untul si cand incepe sa sfaraie adaugam catelul de usturoi zdrobit usor si-l lasam pana incepa sa-si schimbe culoarea.
Prajim muschiuletul la foc mediu in jur de 7- 8 minute. Inainte de a stinge focul, saram bine carnea pe ambele parti. 
Servim alaturi de garnitura preferata sau o salata mixta.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de muschiulet de porc la tigaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook