Peste la cuptor

Ingredientele pentru peste la cuptor                                                        

  • un kg peste
  • doi morcovi
  • doua cepe
  • un ardei gras
  • trei-patru linguri ulei de masline
  • doua foi de dafin
  • cinci catei de usturoi
  • trei linguri bulion
  • 200 ml vin alb
  • piper boabe
  • putina apa
  • sare

Mod de preparare

Curatam pestele îl spalam, taiem, condimentam si îl punem într-o tava. Adaugam ceapa taiata feliute subtiri, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat cubulete. Peste care punem uleiul de masline, vinul alb, piperul si putina apa si sare.

Înainte de a baga tava la cuptor o acoperim cu staniol. Lasam pestele la cuptor aproximativ 20-25 de minute. Dupa ce pestele e gata, dam staniolul jos, adaugam cateii de usturoi tocati marunt, bulionul si mai lasam pestele 10 minute la cuptor.

Se serveste cu felii de lamâie deasupra, legume fripte sau fierte si cu multa verdeata.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti35 oC
  • Cluj-Napoca32 oC
  • Timisoara34 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi33 oC
  • Oradea33 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.08.2017

  • 100 HUF1.5110 Lei
  • 1 EUR4.5883 Lei
  • 1 GBP5.0360 Lei
  • 1 CHF4.0606 Lei
  • 1 USD3.9066 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook