Peste la cuptor

Ingredientele pentru peste la cuptor                                                        

  • un kg peste
  • doi morcovi
  • doua cepe
  • un ardei gras
  • trei-patru linguri ulei de masline
  • doua foi de dafin
  • cinci catei de usturoi
  • trei linguri bulion
  • 200 ml vin alb
  • piper boabe
  • putina apa
  • sare

Mod de preparare

Curatam pestele îl spalam, taiem, condimentam si îl punem într-o tava. Adaugam ceapa taiata feliute subtiri, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat cubulete. Peste care punem uleiul de masline, vinul alb, piperul si putina apa si sare.

Înainte de a baga tava la cuptor o acoperim cu staniol. Lasam pestele la cuptor aproximativ 20-25 de minute. Dupa ce pestele e gata, dam staniolul jos, adaugam cateii de usturoi tocati marunt, bulionul si mai lasam pestele 10 minute la cuptor.

Se serveste cu felii de lamâie deasupra, legume fripte sau fierte si cu multa verdeata.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook