Pui umplut cu branza de capra si tarhon

Ingredientele necesare prepararii puiului umplut cu branza de capra si tarhon:

  • 150 g branza de capra
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 jumatate ardei iute rosu
  • 1 lingura tarhon tocat
  • 4 bucati piept de pui fara piele
  • 8 felii de prosciutto
  • 3-4 linguri ulei masline
  • sare
  • piper

Modul de preparare al branzei de capra si tarhon:

Se amesteca branza de capra cu coaja de lamaie, ardeiul iute si tarhonul, cu putina sare si piper. Se face o taietura pe lungime in fiecare felie de carne, avand grija sa nu se taie pana la capat. Se apasa carnea cu degetele si se formeaza un mic buzunar, care se umple cu crema de branza. Se inveleste fiecare bucata de carne in cate doua felii de prosciutto, strangand bine buzunarul cu umplutura de branza.

Se aseaza bucatile de carne intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se baga la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade. Se scoate tava dupa 20 de minute, cand carnea s-a patruns.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pui umplut cu branza de capra si tarhon,o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.07.2017

  • 1 GBP5.1086 Lei
  • 1 CHF4.1326 Lei
  • 100 HUF1.4988 Lei
  • 1 EUR4.5737 Lei
  • 1 USD3.9269 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook