Racituri

Ingrediente necesare prepararii raciturilor:

  • 2 picioare porc curatate
  • 400 g carne porc
  • sare
  • piper boabe
  • usturoi
  • apa

Modul de preparare al raciturilor:

Picioarele de porc se pun la fiert cu apa si se lasa la foc mic pana cand acestea incep sa se fiarba, apoi se adauga carnea, o lingura de sare, cateva boabe de piper. Se lasa sa fiarba pana cand incepe sa se desprinda carnea de pe os.

Separat se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca in supa. La final,  se strecoara supa, si se curata carnea de pe oase. Se pune in farfurii si se adauga supa peste ea. Se lasa la rece si se serveste a doua zi.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de racituri, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 
 

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook