Racituri

Ingrediente necesare prepararii raciturilor:

  • 2 picioare porc curatate
  • 400 g carne porc
  • sare
  • piper boabe
  • usturoi
  • apa

Modul de preparare al raciturilor:

Picioarele de porc se pun la fiert cu apa si se lasa la foc mic pana cand acestea incep sa se fiarba, apoi se adauga carnea, o lingura de sare, cateva boabe de piper. Se lasa sa fiarba pana cand incepe sa se desprinda carnea de pe os.

Separat se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca in supa. La final,  se strecoara supa, si se curata carnea de pe oase. Se pune in farfurii si se adauga supa peste ea. Se lasa la rece si se serveste a doua zi.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de racituri, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 
 

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.07.2017

  • 1 GBP5.1086 Lei
  • 1 CHF4.1326 Lei
  • 100 HUF1.4988 Lei
  • 1 EUR4.5737 Lei
  • 1 USD3.9269 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook