Salau cu legume

Ingrediente

-1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 cartofi, 2 oua, 1 lingura smintina, unt, 1 lingurita faina, patrunjel tocat, sare, zeama de lamaie, sfecla rosie

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa si patrunjelul. Cand este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase. Se asaza pe o farfuriesi se stropeste cu zeama de lamaie.Se scoate zarzavatul din zeama in care a fiert pestele si in ea se pun la fiert cartofii. Dupa ce au fiert se taie in cuburi. Se prajeste intr-o cratita untul cu faina si se stinge cu o ceasca de zeama de peste, se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand pentru a se evita formarea cocoloaselor, apoi se adauga galbenusurile frecate cu smantana. Se trage cratita de pe foc, se pun in ea cartofii taiati cuburi, sarea si se amesteca.Apoi se toarna peste salau, iar deasupra se pune putin patrunjel tocat. In jurul pestelui se asaza sfecla rosie fiarta si tinuta in otet. 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook