Tarta cu mere

Ingrediente:

  • 300 gr aluat foietaj
  • un kg mere
  • o cana de  zahar
  • zeama de lamaie
  • 50 gr margarina sau unt
  • zahar pudra
  • zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Se lasa foietajul la temperatura camerei. Se curata merele, se taie cubulete si se stropesc cu zeama de lamâie.

Separat, într-o craticioara caramelizam zaharul, adaugam margarina si tinem pe foc mic pâna când se obtine o crema caramel. Adaugam zaharul vanilat.

Aluatul se întinde în forma de tarta peste care se adauga merele. Peste mere se pune crema de caramel, se baga la cuptorul încins în prealabil la 180 de grade si se lasa 35 de minute.

Se scoate din cuptor, se lasa la rece si se portioneaza .

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov20 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.10.2017

  • 1 CHF3.9646 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 USD3.8945 Lei
  • 1 EUR4.5975 Lei
  • 1 GBP5.1203 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook