Vinete cu branza

Ingrediente necesare pentru vinetele cu branza:

  • 3 vinete potrivite
  • 3 linguri de unt
  • 1 pahar de lapte
  • 4 linguri de faina
  • 250 g branza rasa de vaca
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare pentru vinetele cu branza:

Vinetele se coc, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa la scurs si se potrivesc cu sare si piper.

Separat, intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se aseaza vinetele. Untul ramas se topeste si se adauga faina si laptele. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga branza. Amestecul obtinut se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet, se baga la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade si se lasa pana capata o culoare aurie la suprafata.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru vinete cu branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 27.06.2017

  • 1 USD4.0522 Lei
  • 1 GBP5.1664 Lei
  • 1 CHF4.1937 Lei
  • 1 EUR4.5630 Lei
  • 100 HUF1.4757 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook