Vinete cu branza

Ingrediente necesare pentru vinetele cu branza:

  • 3 vinete potrivite
  • 3 linguri de unt
  • 1 pahar de lapte
  • 4 linguri de faina
  • 250 g branza rasa de vaca
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare pentru vinetele cu branza:

Vinetele se coc, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa la scurs si se potrivesc cu sare si piper.

Separat, intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se aseaza vinetele. Untul ramas se topeste si se adauga faina si laptele. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga branza. Amestecul obtinut se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet, se baga la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade si se lasa pana capata o culoare aurie la suprafata.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru vinete cu branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.12.2017

  • 100 HUF1.4733 Lei
  • 1 CHF3.9757 Lei
  • 1 USD3.9431 Lei
  • 1 EUR4.6327 Lei
  • 1 GBP5.2626 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook