Bors de vitel
  1. 750 g carne de vitel,
  2. 2 l apa,
  3. 1 l bors,
  4. 1 ceapa,
  5. 1 morcov,
  6. 1 patrunjel,
  7. 1 telina,
  8. 1 lingura orez,
  9. 1 lingurita leustean tocat,
  10. 1 ou,
  11. sare

Se taie carnea în bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza.

Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat în patru. Se lasa sa fiarba încet, acoperit, pîna cînd este gata carnea. Se scot bucatile de carne, se pun într-o oala curata, se scoate zarzavatul, iar zeama se strecoara si se pune peste bucatile de carne. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pîna cînd orezul creste. Se adauga leusteanul tocat si înainte de a servi se drege în castron cu un ou batut.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 22.10.2018

  • 1 CHF4.0936 Lei
  • 1 USD4.0761 Lei
  • 1 EUR4.6669 Lei
  • 100 HUF1.4425 Lei
  • 1 GBP5.3090 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook