Bors de vitel
  1. 750 g carne de vitel,
  2. 2 l apa,
  3. 1 l bors,
  4. 1 ceapa,
  5. 1 morcov,
  6. 1 patrunjel,
  7. 1 telina,
  8. 1 lingura orez,
  9. 1 lingurita leustean tocat,
  10. 1 ou,
  11. sare

Se taie carnea în bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza.

Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat în patru. Se lasa sa fiarba încet, acoperit, pîna cînd este gata carnea. Se scot bucatile de carne, se pun într-o oala curata, se scoate zarzavatul, iar zeama se strecoara si se pune peste bucatile de carne. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pîna cînd orezul creste. Se adauga leusteanul tocat si înainte de a servi se drege în castron cu un ou batut.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta23 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea25 oC
  • Brasov25 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 26.04.2018

  • 1 CHF3.8808 Lei
  • 1 USD3.8160 Lei
  • 1 EUR4.6490 Lei
  • 100 HUF1.4851 Lei
  • 1 GBP5.3189 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook