Ciuperci cu sos iute

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • doua cepe
  • doi ardei
  • 100 g bulion
  • patru linguri ulei
  • o lingurita boia iute
  • patrunjel
  • sare
  • apa

Mod de preparare pentru ciuperci cu sos iute

Ciupercile se curata si se taie în bucati potrivite. Ceapa se taie marunt si se caleste în ulei încins. Se pune sare, apoi se adauga bulionul si ardeiul tocat cubulete. Se mai lasa 5 minute pe foc dupa care se adauga ciupercile, boiaua si o cana de apa. Se acopere cu un capac si se lasa la foc potrivit sa se înabuse ciupercile cu sosul iute
La final se potriveste cu sare dupa care se presara patrunjelul.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca27 oC
  • Timisoara34 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi27 oC
  • Oradea31 oC
  • Brasov28 oC
  • Galati30 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 26.06.2017

  • 100 HUF1.4773 Lei
  • 1 CHF4.2091 Lei
  • 1 USD4.0905 Lei
  • 1 EUR4.5673 Lei
  • 1 GBP5.2034 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook