Ciuperci cu sos iute

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • doua cepe
  • doi ardei
  • 100 g bulion
  • patru linguri ulei
  • o lingurita boia iute
  • patrunjel
  • sare
  • apa

Mod de preparare pentru ciuperci cu sos iute

Ciupercile se curata si se taie în bucati potrivite. Ceapa se taie marunt si se caleste în ulei încins. Se pune sare, apoi se adauga bulionul si ardeiul tocat cubulete. Se mai lasa 5 minute pe foc dupa care se adauga ciupercile, boiaua si o cana de apa. Se acopere cu un capac si se lasa la foc potrivit sa se înabuse ciupercile cu sosul iute
La final se potriveste cu sare dupa care se presara patrunjelul.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca9 oC
  • Timisoara14 oC
  • Constanta10 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea12 oC
  • Brasov9 oC
  • Galati7 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.11.2017

  • 1 USD3.9306 Lei
  • 1 CHF4.0083 Lei
  • 100 HUF1.4860 Lei
  • 1 EUR4.6546 Lei
  • 1 GBP5.2287 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook