Fasole batuta de post

Ingrediente

  • 500 g fasole
  • doi morcovi
  • o ceapa
  • cinci catei de usturoi
  • 130 ml de ulei
  • 250 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • apa
  • patrunjel

Mod de preparare pentru fasolea batuta de post

Fasolea se pune într-un vas cu apa rece de seara si se lasa la frigider pâna a doua zi. Se pune apoi la fiert în apa fierbinte. Dupa ce fasolea da într-un clocot, se strecoara si se pune din nou în alta apa fierbinte si se fierbe în continuare. Oferatiunea se repeta de trei ori.
În timpul fierberii, morcovii taiati se adauga peste fasolea aproape fiarta. Se drege cu sare si piper.
Dupa ce fasolea este gata, se pune într-un blender si se paseaza pâna devine pasta. În cazul în care fasolea este prea vârtoasa, mai adaugam apa din când în când.
Fasolea se amesteca cu 100 ml ulei, usturoiul zdrobit si sare dupa gust.
Într-o tigaie încinsa se caleste ceapa, se pune un praf de sare, apoi sucul de rosii. Se mai lasa câteva minute la foc si se pune în strat peste fasolea batuta de post.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca27 oC
  • Timisoara34 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi27 oC
  • Oradea31 oC
  • Brasov28 oC
  • Galati30 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 26.06.2017

  • 100 HUF1.4773 Lei
  • 1 CHF4.2091 Lei
  • 1 USD4.0905 Lei
  • 1 EUR4.5673 Lei
  • 1 GBP5.2034 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook