Gulas tiganesc

Ingrediente:

-          800 gr carne de oaie

-          60 gr slanina

-          Trei linguri untura

-          Trei cepe

-          Doua rosii

-          Un ardei iute

-          Un castravete acru

-          200 ml supa

-          Patru catei de usturoi

-          patrunjel

-          Sare

-          Piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucati subtiri, se presara cu sare si piper si se pune la rumenit cu bucatelele de slanina în untura încinsa. Dupa ce au început sa se prajeasca, se pune si usturoiul pisat si câteva bucatele de ardei iute.

Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de apa clocotita si se lasa sa fiarba la foc puternic pentru 10 minute, apoi se adauga ceapa taiata inele, rosiile curatate si taiate felii, castravetele taait rondele si supa. Se lasa sa fiarba înabusit 5-7 minute. Se pune patrunjelul tocat ?i se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook