Friptura de miel

Ingrediente

  • un kg jumatate de pulpa de miel
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • opt catei de usturoi
  • 50 ml apa
  • sase frunze de menta
  • o jumatate lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru friptura de miel

Se spala pulpa foarte bine, tapetata cu ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se curata doi catei de usturoi, se taie feliute. Se fac mici crapaturi în pulpa de miel si se introduce usturoiul.

Pulpa de miel se pune într-o tava, se tapeteaza cu ulei, se adauga vinul, apa si apoi restul uleiului. Se rup frunzele de menta si se presara peste carnea din tava. Se pun si restul cateior de usturoi taiati pe jumatate, apoi se acopera cu o folie de staniol si se baga la cuptorul încins la 180 de grade pentru aproximativ o ora.

Dupa ce carnea este aproape gata, se scoate folia de staniol si se mai lasa la cuptor pentru 10-15 minute. Dupa 10 minute se întoarce pulpa ca sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti14 oC
  • Cluj-Napoca11 oC
  • Timisoara15 oC
  • Constanta10 oC
  • Iasi14 oC
  • Oradea13 oC
  • Brasov12 oC
  • Galati13 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.02.2017

  • 1 EUR4.5115 Lei
  • 1 USD4.2595 Lei
  • 1 GBP5.2921 Lei
  • 100 HUF1.4655 Lei
  • 1 CHF4.2324 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook