Friptura de miel

Ingrediente

  • un kg jumatate de pulpa de miel
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • opt catei de usturoi
  • 50 ml apa
  • sase frunze de menta
  • o jumatate lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru friptura de miel

Se spala pulpa foarte bine, tapetata cu ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se curata doi catei de usturoi, se taie feliute. Se fac mici crapaturi în pulpa de miel si se introduce usturoiul.

Pulpa de miel se pune într-o tava, se tapeteaza cu ulei, se adauga vinul, apa si apoi restul uleiului. Se rup frunzele de menta si se presara peste carnea din tava. Se pun si restul cateior de usturoi taiati pe jumatate, apoi se acopera cu o folie de staniol si se baga la cuptorul încins la 180 de grade pentru aproximativ o ora.

Dupa ce carnea este aproape gata, se scoate folia de staniol si se mai lasa la cuptor pentru 10-15 minute. Dupa 10 minute se întoarce pulpa ca sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti7 oC
  • Cluj-Napoca1 oC
  • Timisoara4 oC
  • Constanta6 oC
  • Iasi6 oC
  • Oradea2 oC
  • Brasov2 oC
  • Galati5 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 06.12.2016

  • 1 GBP5.3786 Lei
  • 100 HUF1.4364 Lei
  • 1 USD4.2303 Lei
  • 1 CHF4.1705 Lei
  • 1 EUR4.5027 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook