Icre de stiuca

Ingredientele necesare prepararii icrelor de stiuca:

  • 1 pahar de icre proaspete de stiuca
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa

Modul de preparare al icrelor de stiuca:

Icrele trebuie sa stea la rece dupa ce au fost scoase din stiuca cel putin 3 zile. Se amesteca icrele cu uleiul turnat  in fir subtire cu mixerul pana la obtinerea unei compozitii omogene.

Ceapa taiata foarte marunt si zeama de lamiae se adauga peste icrele cu ulei si se amesteca bine. Se poate adauga miez de paine inmuiat in lapte si scurs bine.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru icre de stiuca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook