Icre de stiuca

Ingredientele necesare prepararii icrelor de stiuca:

  • 1 pahar de icre proaspete de stiuca
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa

Modul de preparare al icrelor de stiuca:

Icrele trebuie sa stea la rece dupa ce au fost scoase din stiuca cel putin 3 zile. Se amesteca icrele cu uleiul turnat  in fir subtire cu mixerul pana la obtinerea unei compozitii omogene.

Ceapa taiata foarte marunt si zeama de lamiae se adauga peste icrele cu ulei si se amesteca bine. Se poate adauga miez de paine inmuiat in lapte si scurs bine.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru icre de stiuca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti31 oC
  • Cluj-Napoca27 oC
  • Timisoara32 oC
  • Constanta23 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea30 oC
  • Brasov28 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.06.2018

  • 1 EUR4.6662 Lei
  • 100 HUF1.4454 Lei
  • 1 GBP5.3310 Lei
  • 1 CHF4.0360 Lei
  • 1 USD4.0240 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook