Icre de stiuca

Ingredientele necesare prepararii icrelor de stiuca:

  • 1 pahar de icre proaspete de stiuca
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa

Modul de preparare al icrelor de stiuca:

Icrele trebuie sa stea la rece dupa ce au fost scoase din stiuca cel putin 3 zile. Se amesteca icrele cu uleiul turnat  in fir subtire cu mixerul pana la obtinerea unei compozitii omogene.

Ceapa taiata foarte marunt si zeama de lamiae se adauga peste icrele cu ulei si se amesteca bine. Se poate adauga miez de paine inmuiat in lapte si scurs bine.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru icre de stiuca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.09.2018

  • 1 EUR4.6519 Lei
  • 1 GBP5.2505 Lei
  • 1 CHF4.1133 Lei
  • 1 USD3.9743 Lei
  • 100 HUF1.4382 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook