Pandispan

Ingredientele necesare prepararii pandispanului:

  • 4 oua 
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri ulei
  • 1 cana
  • 1 cana
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1-2 linguri cacao

Mod de preparare al pandispanului:

Se separa ouale, se bat albusurile spuma tare. Zaharul se pune cu apa la foc mic pana se face sirop, apoi se toarna fierbinte peste albusuri amestecand cu mixerul aproximativ 1 minut. Se pune uleiul, apoi galbenusurile, praful de copt impreuna si faina amestecand pana se omogenizeaza.

Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia, pastrand cateva linguri pe care o amestecam cu cacao, apoi se toarna peste compozitia din tava. Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Cand este rece se presara zahar pudra.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook