Piersici coapte cu vanilie si mirodenii

Ingrediente necesare pentru piersici coapte cu vanilie si mirodenii:

  • 4 piersici coapte, dar tari
  • 4 linguri de miere
  • sirop de piersici pt stropit
  • 1 baton scortisoara
  • 1 baton vanilie
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare al piersicilor coapte cu vanilie si mirodenii:

Piersicile se taie in doua, se scot samburii, apoi se taie jumatatile in doua.
Intr-o tava se pun feliile de piersici, intr-un singur strat, se  presara mirodeniile si vanilia peste piersici, apoi se stropesc cu mierea si siropul de piersici. Tava se baga la cuptorul preincalzit la 190 grade, se lasa aproximativ 25 de minute, pana ce piersicile se caramelizeaza usor pe margini.
La sfarsit se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca dupa care se servesc cu o lingura de smantana.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de piersici coapte cu vanilie si mirodenii, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook