Tocanita de legume

Ingrediente:

  • un dovlecel
  • o vânata
  • doua cepe
  • doi ardei grasi (verde si rosu)
  • un morcov
  • trei cartofi
  • trei rosii
  • cinci linguri de ulei
  • doua frunze de dafin
  • o bucata de conopida
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • apa

Mod de preparare pentru tocanita de legume:

Se spala si se curata legumele, dupa care se taie ceapa fideluta si morcovul, se dau prin razatoare, se pun la calit într-o tigaie cu ulei încins. Dupa ce au capatat o culoare aurie se adauga conopida desfacuta în buchetele mici, cartofii cubulete si ardeiul. Se lasa circa cinci minute pe foc, se adauga restul legumelor si apa. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute. La final se condimenteaza cu sare, piper si putin patrunjel dupa gust.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti9 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov3 oC
  • Galati4 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.01.2018

  • 1 CHF3.9727 Lei
  • 1 USD3.7984 Lei
  • 1 EUR4.6614 Lei
  • 1 GBP5.2814 Lei
  • 100 HUF1.5077 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook