Tocanita de miel

Ingrediente

  • 600 g carne de miel
  • doua cepe
  • trei-patru catei de usturoi
  • un ardei gras rosu
  • doua linguri bulion
  • o lingurita boia dulce
  • o jumatate de legatura patrunjel
  • patru linguri ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare pentru tocanita de miel

Carnea se taie cubulete mici, se pun la fiert în apa clocotita si se tine cinci minute cât sa se opareasca. Se lasa la scurs într-o strecuratoare, apoi se da sub jet de apa rece si se spala bine.

Între timp, se pune la calit în ulei încins ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa ce încep sa se caleasca se adauga si carnea cubulete, sarea, piperul, boiaua si bulionul. Se amesteca bine si se adauga si o jumatate de cana de apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu si se acopera cu un capac. Se mai amesteca din când în când în tocanita ca sa nu se lipeasca si se pune un pahar de apa fierbinte. Se potriveste cu sare si piper dupa gust.

Se presara patrunjelul tocat marunt si se mai fierbe 10 minute.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.04.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook