Tocanita de miel

Ingrediente

  • 600 g carne de miel
  • doua cepe
  • trei-patru catei de usturoi
  • un ardei gras rosu
  • doua linguri bulion
  • o lingurita boia dulce
  • o jumatate de legatura patrunjel
  • patru linguri ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare pentru tocanita de miel

Carnea se taie cubulete mici, se pun la fiert în apa clocotita si se tine cinci minute cât sa se opareasca. Se lasa la scurs într-o strecuratoare, apoi se da sub jet de apa rece si se spala bine.

Între timp, se pune la calit în ulei încins ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa ce încep sa se caleasca se adauga si carnea cubulete, sarea, piperul, boiaua si bulionul. Se amesteca bine si se adauga si o jumatate de cana de apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu si se acopera cu un capac. Se mai amesteca din când în când în tocanita ca sa nu se lipeasca si se pune un pahar de apa fierbinte. Se potriveste cu sare si piper dupa gust.

Se presara patrunjelul tocat marunt si se mai fierbe 10 minute.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.06.2017

  • 1 USD4.0522 Lei
  • 1 GBP5.1664 Lei
  • 1 CHF4.1937 Lei
  • 1 EUR4.5630 Lei
  • 100 HUF1.4757 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook