FEBRUARIE
Chec cu visine
Checul cu visine este un desert delicios, usor de preparat si potrivit pentru gustarea de la cafea sau ceai . Il poti servi si cu diverse sosuri dulci sau dulceturi.
Pui picant
Aceste delicioase mâncare se prepara extrem de usor si destul de rapid si va ofera de fiecare data un preparat culinar care se va ridica la inaltimea asteptarilor.
Supa crema de ciuperci
Supa crema de ciuperci este un preparat usor si extrem de sanatos pe care il poti servi chiar si in zilele de post. Iata cat e simplu si rapid este de preparat!
Jumari
O reteta traditionala ideala pentru prepararea produselor din carne si grasime de porc. Jumarile pot fi incluse in mese complexe sau pot fi servite ca simple gustari.
Salata de vinete
Salata de vinete este una dintre cele mai populare preparate ale bucatariei traditionale romanesti. Perfecta pe paine, in combinatie cu rosii si branza, salata de vinete poate fi servita la orice ora din zi.
Tocanita de cartofi cu carnati taranesti
Tocanita de cartofi este o mancare de baza in bucataria romaneasca traditionala. Alaturi de carnatii taranesti, se compune o masa plina de savoare si gust, ideala pentru pranz sau pentru cina.
Cornulete cu vanilie
Un desert usor de preparat, dupa o reteta traditionala, va face fiecare masa completa. Cornuletele cu vanilie sunt ideale pentru sarbatori, dar si pentru a avea intotdeauna un desert delicios la indemana.
Ciulama de ciuperci
Ciulamaua de ciuperci este o reteta specific romaneasca. Se poate servi simpla, ca garnitura pentru preparate din carne sau in combinatie cu alte mancaruri traditionale romanesti, cum ar fi mamaliguta.
Peste la cuptor
Pestele la cuptor este baza unui meniu sanatos si consistent. Indiferent de ce tip de peste alegeti, în combinatie cu legume de sezon, puteti sa-l serviti alaturi de un pahar de vin alb.
Tochitura
O mâncare complexa de legume si carne, tochitura este ideala pentru masa de prânz sau de seara. Este un meniu foarte satios si delicios, pe placul tuturor.