IANUARIE
Pui umplut cu branza de capra si tarhon
O mancare usoara si plina de savoare, perfecta pentru o masa in familie. Incearca si tu reteta noastra de pui umplut cu branza si tarhon.
Curcan cu gorgonzola si coacaze
Un preparat lejer, sanatos si ingenios, curcanul cu gorgonzola si coacaze e numai bun ca fel principal la mesele in familie. Vine si cu un plus de vitamine si contribuie la buna dispozitie prin gustul deosebit.
Aperitive cu bacon si branza
Aperitivele cu bacon si branza se prepara rapid, arata spectaculos si promite o explozie de gusturi. Fa si tu alegerea perfecta pentru a face o prima impresie de neuitat invitatilor la mesele festive.
Prajitura cu crema de portocale
Prajitura cu crema de portocale este un desert dulce si racoritor extrem de delicios. Urmeaza reteta noastra simpla pentru a prepara aceasta prajitura chiar la tine acasa!
Crema de zahar ars
Crema de zahar ars este un desert al copilariei. O gustare traditionala deosebit de dulce, pe placul tuturor, ce se poate servi simpla sau in combinatie cu biscuiti sau fursecuri. Iata cum o poti prepara si tu!
Vin fiert cu mar, portocala si scortisoara
Vinul fiert este bautura sezonului de iarna, mai ales in preajma sarbatorilor. Alaturi de condimente ca scortisoara si cu mere si portocale taiate, vinul devine un deliciu dulce.
Ciorba de pipote cu smantana
Ciorba de pipote cu smantana este cea mai buna alegere pentru o mancare diferita. Cu cateva legume asezonate, ciorba va avea un aspect unic si un gust perfect.
Carnati de casa
Carnatii de casa sunt traditionali in tara noastra si se prepara inainte de sarbatorile de iarna, pentru a fi serviti pe tot pracursul anului. Exista diverse retete pentru prepararea lor, dar toate se bazeaza pe cateva ingrediente si reguli generale.
Cozonac de casa
Cozonacul de casa este baza perfecta pentru un desert sau pentru o gustare. Indiferent de umplutura folosita, este alegerea ideala de sarbatori, dar si in momentele in care avem nevoie de ceva dulce.
Sarmalute traditionale
Mancare autentic traditionala romaneasca, sarmalutele sunt potrivite pentru orice tip de masa. Sarmalutele se pot servi simple, cu smantana, cu mamaliguta sau cu afumatura, in functie de sezon sau de regiunea geografica a tarii si traditiile ei specifice.